Verdens beste ski- og sykkelterreng

Bøkene presenterer en rekke turmuligheter i fjellet, fra Ringebu-grensa i nord til Ringsaker og Brøttum i sør. Turene har stor variasjon, her finner man både lette og krevende, flate og kuperte og både på grusveier og stier. Overskuddet av boksalget går til Øyer Turskiløypers arbeid med skiløyper og stier.

35 turer i verdens beste skiterreng

Skibok som beskriver løypene fra Hafjell/Øyerfjellet til Sjusjøen.

Viddene og fjellskogen mellom Hafjell/Øyerfjellet og Sjusjøen er som skapt for langrenn, og tiltrekker seg fra verdensmestre til nybegynnere på ski.

Boka «35 turer i verdens beste skiterreng Hafjell – Øyefjellet – Nordseter – Sjusjøen» presenterer den unike tilretteleggingen, løypene og servicetilbudet som finnes i dette store skiområdet.

Boka har detaljerte kart og mange nyttige fakta for deg som skal planlegge skiturer i disse løypene.

Her finner du blant annet forslag til korte «Bli kjent»-turer, beskyttede uværsløyper, turer til serveringssteder, lengre snaufjellsrunder og toppturer med utsikt i alle kompassretninger.

Turene er i hovedsak mellom 12 og 35 kilometer lange, og kan gjennomføres av de aller fleste.

Flotte fotos fra verdens beste skiterreng dominerer i denne boka sammen med kart og vil inspirere skiløpere på alle nivåer til å prøve nye turer.

Pris Kr. 499,-

Boka kan kjøpes her:

Øyer:

  • Pellestova
  • Ilsetra
  • Hafjell sport / Gaiastova dagligvare
  • Hafjell sport / bunnstasjon i Hafjell
  • Sport 1

Lillehammer:

  • Sport 1 Lillehammer, sport og fritid, Kirkegata
  • Sport 1 Strandtorget
  • Lillehammer fjellstue, Nordseter

Oslo:

  • Bull Ski & Kajakk AS Majorstua, Sørkedalsveien 7 0369 Oslo.

Betaling skjer via Vipps # 540264 og kvittering fremvises ved henting.

Ide, prosjektledelse, redaksjon og utgiver: Øyer Turskiløyper

Forfatter : Øyvind Wold

Fotografer: Geir Olsen/Øyvind Wold

Kart: Bernt Bjørnsgård

35 sykkelturer i verdens beste skiterreng

Bok som gir deg inspirasjon til å bruke terrenget hele året.

7. november 2019 kom Øyer Turskiløyper med boka «35 sykkelturer i verdens beste skiterreng – Hafjell – Øyerfjellet – Nordseter – Sjusjøen», som er en oppfølger til skiboksuksessen fra 2018. Boka presenterer varierte sykkelmuligheter på fjellet, fra Ringebu-grensa i nord til Ringsaker og Brøttum i sør, både på grus, kjerreveier og stier.

Boka har store bilder og korte beskrivelser av hver tur. Turene har også eget kart, og en QR-kode der man enkelt kan scanne ruten og kart rett inn på smarttelefonen. Man får også diverse tips om besøksmål, serveringssteder, toppturer, utstyr og favoritt-turen til en rekke sykkel-profiler.

– Fjellene øst og nord for Lillehammer er mest kjent for sitt fantastiske skiterreng. Som sykkelentusiast mener jeg at området er i Norgestoppen også når det gjelder sykkelmulighetene. Med et bredt spekter av distanser og vanskelighetsgrader i turutvalget, er målet at syklister på alle nivåer skal finne turforslag i denne boka å glede seg til, sier forfatteren Øyvind Wold.

Pris Kr. 499,-

Boka kan kjøpes her:

Ide, prosjektledelse, redaksjon og utgiver: Øyer Turskiløyper

Tekst og bilder: Øyvind Wold

Kart: Bernt Bjørnsgård

Design: Laura van Arkelen

Antall sider: 132

Format: 29×29 cm